Pagina 1 din 1

Gasirea unui loc de munca prin retelele sociale

MesajScris: Joi Aug 23, 2012 11:03 am
de dobrita.tapor
Buna ziua!

Am citit cu mare interes discutiile de pe acest forum referitoare la CV si la cautarea unui loc de munca. Am inteles de la o cunostinta ca exista o retea sociala pe care iti faci un fel de CV si ca poti sa aplici pentru diverse locuri de munca, dar nu stia nici ea prea multe. Stie cineva mai multe detalii despre acest subiect?

Va multumesc frumos!

Re: Gasirea unui loc de munca prin retelele sociale

MesajScris: Joi Aug 23, 2012 7:42 pm
de ioana.garcea
Este vorba despre Linkedin. Va puteti crea gratuit un cont, aveti nevoie doar de o adresa de email. Acolo exista posibilitatea sa aderati la diverse grupuri de discutii, iar in cadrul acelor grupuri sunt anuntate diverse locuri de munca vacante. Este o sansa in plus pentru cine este in cautarea unui loc de munca.

Re: Gasirea unui loc de munca prin retelele sociale

MesajScris: Sâm Aug 25, 2012 10:47 am
de mihaela.scutariu
Si eu mi-am creat un cont prin Linkedin. Mi-a spus cineva care lucreaza in resurse umane ca sunt unele posturi care se anunta doar acolo.

Re: Gasirea unui loc de munca prin retelele sociale

MesajScris: Joi Aug 30, 2012 8:04 pm
de vasile.gavarlas
Doar pe aceasta retea iti pot face un CV?

Re: Gasirea unui loc de munca prin retelele sociale

MesajScris: Vin Aug 31, 2012 12:02 pm
de ioana.garcea
Linkedin este o retea folosita de multi recruteri si de persoane care isi cauta loc de munca. Exista foarte multe grupuri care sunt folosite doar in scopul anuntarii cererilor si ofertelor de locuri de munca.
Celelalte sunt retele de socializare. Intradevar sunt unii recruteri care verifica profilul de facebook al candidatilor pentru a afla diverse informatii despre ei (asta bineinteles daca profilul respectiv este public).